Recruiter – 28 uur

Beschik jij over een aanstekelijk enthousiasme en wil jij als recruiter niet alleen mooie resultaten behalen, maar ook maatschappelijke impact maken? Lees dan snel verder over wat wij jou  te bieden hebben.

De functie
Als recruiter bij Raster Groep bekleed je een brede functie, want het recruitmentvak is nou eenmaal erg breed. Dit maakt het divers en een uitdaging! Omdat je bij ons verantwoordelijk bent voor het gehele recruitmentproces, wordt jouw takenpakket goed gevuld. We zijn op zoek naar een gedreven, enthousiaste en ondernemende recruiter die proactief meedenkt en er alles aan doet om de interesse van onze schaarse doelgroep te wekken. Jouw input en creativiteit worden gewaardeerd. Voor nieuwe ideeën en initiatieven staan we altijd open!

Je werft kandidaten op een actieve en passieve manier, door bijvoorbeeld het gebruik van LinkedIn, diverse job boards en de inzet van marketingcampagnes. Als recruiter werk je dan ook veel samen met onze marketing & communicatie adviseur. We moedigen je aan om jouw eigen creatieve ideeën te delen om in contact te komen met onze doelgroep. Daarnaast krijg je ook de regie over Campus Recruitment.

Je voert je zowel oriënterende- als sollicitatiegesprekken. Je kunt kandidaten uitnodigen op ons hoofdkantoor, op een externe locatie of je maakt online kennis met elkaar. Elke kandidaat vraagt om maatwerk en wij geven jou de vrijheid de werving op jouw eigen manier in te richten. De coördinatie van dit proces ligt ook bij jou.

Het aantrekken van kwalitatieve sollicitaties vraagt om pakkende vacatureteksten. Aan jouw de taak je te verdiepen in de doelgroep en dit te vertalen in de vacatureteksten die je schrijft. Ook benchmarking wordt part of the job! Wat is de positie van Raster Groep binnen de markt? Hoe kunnen we groeien en welke kansen zijn er om nog aantrekkelijker te zijn voor onze doelgroep?

Je wordt als Recruiter een sparring- en adviespartner voor verschillende afdelingen binnen onze organisatie. Jij beschikt over daadkracht en kan (senior) professionals overtuigen van de kracht van Raster Groep.

In deze functie rapporteer je aan de manager HR en de standplaats is Deventer.

Werken bij Raster!

De afdeling
De HR-afdeling van Raster Groep bestaat uit een medewerker HR, een HR administratie- en verzuimcoördinator, een HR-adviseur, een recruiter a.i. en een HR-manager. De afdeling ondersteunt de lijnorganisatie van Raster Groep in alle fasen van instroom-, doorstroom- en uitstroomprocessen. De afdeling maakt op dit moment een ontwikkeling door van een beheersmatige naar een meer inhoudelijke, ontwikkelingsgerichte beheers- en adviesrol. Daarbij is het cruciaal dat activiteiten en resultaten op het gebied van beheer (medewerker HR en HR administratie- en verzuimcoördinator ) en advies (HR-adviseur en -manager) en de behoefte vanuit de lijnorganisatie naadloos op elkaar aansluiten.

Over Raster
Dichtbij, Passie en Delen van kennis en ervaringen zijn onze kernwaarden. Vanuit die basis werken wij elke dag aan het bevorderen van het welzijn van bewoners, jong en oud, in de stad Deventer. Wij zijn op basis van het non-profit principe betrokken bij de samenleving, vanuit de disciplines Welzijn en Kinderopvang. In onze visie zijn deze niet alleen onlosmakelijk met elkaar verbonden, maar versterken ze elkaar fundamenteel. We geloven in de talenten van alle inwoners, de kracht van sociale verbinding en samenwerking, in buurten waar iedereen mee kan doen en zich gewaardeerd voelt. Dat realiseren wij met circa 300 professionals. Vakmensen, op wie we trots zijn; met wie we kennis, ervaringen, passie en plezier delen om samen met inwoners en samenwerkingspartners te werken aan sterke buurten en een levendige stad.

Vanuit ons Bedrijfsbureau ondersteunen we de primaire processen en dienstverlening van Raster Welzijn en Sam&ko.

Wij vragen
Voor deze functie geven wij de voorkeur aan een kandidaat met een aantal jaren recruitment ervaring.  Om deze veelzijdige functie goed te kunnen vervullen, zien wij graag de volgende punten terug in jouw profiel:

  • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
  • Bij voorkeur minimaal 3 jaar recruitment ervaring;
  • Je bent enthousiast, weet goed het overzicht te behouden en werkt secuur;
  • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt kennis en ervaring met (recruitment-)marketing;
  • Je bent gewend om gestructureerd en proactief te werken.

Wij bieden
We bieden een veelzijdige recruitmentfunctie binnen een ondernemende, betrokken organisatie, met gepassioneerde collega’s die samen het beste voor de inwoners van de stad Deventer voor ogen hebben. De functie is ingeschaald volgens de cao Sociaal Werk , in schaal 6. Het maximum brutosalaris bedraagt € 3.815,- per maand bij 36 uur per week (niveau per 1 januari 2024). De cao Sociaal Werk kent in aanvulling hierop een individueel keuzebudget van 19% van het bruto salaris en een loopbaanbudget. Wij starten de samenwerking op basis van een dienstverband voor de duur van een jaar, met de intentie om bij goed functioneren te groeien naar een vast dienstverband.

 Informatie en solliciteren
Ben je enthousiast en wil je meteen solliciteren? Mail dan je cv en motivatie naar de afdeling HR, via werving@rastergroep.nl.

Heb je vragen of wil je eerst meer informatie over de functie? Neem dan per mail contact op met Nick Nooij, onze recruiter, via n.nooij@rastergroep.nl. Je kunt Nick ook bellen op 06-5162 1252.