Weten wat ons werk betekent in 82 seconden? Bekijk onze video!

Wil jij er zijn voor kinderen? Kom in ons team!

Ben je enthousiast, creatief, sterk in het organiseren van activiteiten en leg je gemakkelijk contact met kinderen tot 12 jaar en hun ouders? Kom dan ons team versterken!

Als kinderwerker sta je in verbinding met de kinderen in ‘jouw wijk’ en stimuleer je ze spelenderwijs om mee te doen in de wereld om hen heen. Je bent er voor ze en hebt specifieke aandacht voor degenen die zich in kwetsbare situaties bevinden. Je maakt contact met ze en ook met hun ouders, leerkrachten en de bewoners in de wijk. Je hebt oog voor de talenten, wensen en behoeften van de kinderen.

Over Raster

Met passie werken we bij Raster aan sterke buurten waar bewoners, jong en oud, meedoen en meetellen. We geloven in de kracht van het ontwikkelen van talent, we sluiten aan bij wat mensen kunnen, willen en leuk vinden. We zijn dichtbij mensen, zichtbaar en benaderbaar. Overal waar mensen zijn: op school, straat en andere belangrijke plekken in een buurt. Daar bouwen we aan vertrouwensrelaties en leggen we verbindingen; tussen mensen onderling en mensen en organisaties. Zo bouwen we, samen met bewoners en collega-organisaties, mee aan sterke buurten in Deventer. In het filmpje op onze homepage leer je ons werk in 82 seconden beter kennen.

Voor ons team Kinderwerk zijn we op zoek naar een

Ambulant kinderwerker (32 uur per week)

Reageer uiterlijk 6 december! Download hier de volledige vacaturetekst