De zomer van 2020 liep voor iedereen wat anders dan verwacht. Veel mensen bleven thuis door corona. Dit was voor ons een reden om te zeggen: ‘We gaan toffe activiteiten organiseren voor de jongeren van Rivierenwijk!’

Raster en The Mall zijn samen aan het brainstormen geslagen om te kijken wat leuk is voor de jongeren om te doen. Al snel werd duidelijk dat er elke woensdagmiddag een (sportieve) activiteit zou moeten plaatsvinden in de wijk. Samen met een aantal jongeren uit de wijk hebben wij bekeken welke activiteiten leuk zijn en is er een aanvraag ingediend bij WijDeventer Rivierenwijk.

Al snel kregen wij te horen dat de aanvraag was goedgekeurd en kon Summer in Rivierenwijk echt gerealiseerd worden. De foto’s geven een impressie van de activiteiten die wij hebben gedaan:

  • bubbel voetbal bij speeltuin Rivierenwijk;
  • kanoën naast de Oase;
  • boksen op het Deltacourt;
  • voetballen op het Cruyff Court;
  • rapworkshop en henna bij The Mall.

Super activiteiten waar veel jongeren op af kwamen. Wij hebben genoten van de gezelligheid, het eerlijke spel, de enthousiaste ouders die kwamen aanmoedigen, het plezier van de jongeren en de fijne sfeer! We willen de jongeren en ouders bedanken voor deze gezelligheid.

Natuurlijk willen wij ook onze vrijwilligers bedanken die hun steentje hebben bijgedragen. Zo was elke week DJ Raffa aanwezig om ons te voorzien van leuke zomerse muziek. Tenslotte willen wij speeltuin Rivierenwijk bedanken voor hun gastvrijheid en natuurlijk WijDeventer Rivierenwijk. Zonder WijDeventer Rivierenwijk was het namelijk niet gelukt deze activiteiten te organiseren!

Bedankt, wij zijn blij dat we er samen een leuke zomer van hebben kunnen maken in de Rivierenwijk!

Summer in Rivierenwijk Summer in Rivierenwijk II