Weten wat ons werk betekent in 82 seconden? Bekijk onze video!

Raad van toezicht

Ivo Matser (voorzitter)
Ivo Matser is specialist in het managen en leiden van organisatieverandering in de professionele bedrijfswereld en particuliere academische instellingen. Hij vertegenwoordigt meer dan 10 jaar academische instellingen als lid van ABIS, is lid van de Raad van Bestuur van het Kunstenlab en ook in Slovenië werkzaam. Hij is CEO van de Academy of Business in Society in Brussel en Vicepresident van de IEDC Bled School of Management.

Alfred Liefers (secretaris)
Alfred Liefers is eigenaar van Machaon en directeur/bestuurder van het Ondernemershuis Deventer. Daar werkt hij voortdurend aan verbinding. Daarnaast is hij programmamanager DEP – Verbindende Kennisstad, voorzitter van Stichting Volkshuis Deventer, bestuurslid Moedige Dialoog Salland en lid Raad van Toezicht Bibliotheek Deventer.

Wilma van den Brink (lid)
Wilma van den Brink werkt als Concernmanager/Directeur Bedrijfsvoering bij de gemeente Hardenberg. Daarnaast is ze voorzitter van Stichting Koepel Sport, Welzijn en Cultuur bij de gemeente Voorst.

Claire Evers (lid)
Claire Evers werkt als directeur-bestuurder bij Deventer Marketing. Daar werkt ze met het team aan de positionering en vermarkting van de plek Deventer.

Hermien Wiselius (lid)
Hermien Wiselius is directeur/secretaris Modulaire Gemeenschappelijke Regeling Sociaal Domein Centraal Gelderland. Daarnaast is ze bestuurslid Pensioenfonds Werk en Re-integratie (PWRI) en is ze zelfstandig adviseur en coach.