Weten wat ons werk betekent in 82 seconden? Bekijk onze video!

Raad van toezicht

Ivo Matser (voorzitter)
Ivo Matser is specialist in het managen en leiden van organisatieverandering in de professionele bedrijfswereld en particuliere academische instellingen. Hij vertegenwoordigt meer dan 10 jaar academische instellingen als lid van ABIS, is sinds 2017 lid van de Raad van Bestuur van ABIS en tegenwoordig ook in Slovenië werkzaam. Hij is CEO van de Academy of business in Society in Brussel en Vicepresident van de IEDC Bled School of Management.

Brigitte Hegeman (lid)
Brigitte Hegeman werkte als auditor en als financieel directeur bij Fokker en Tauw Nederland, voordat ze in 2019 de overstap maakte naar Royal Huisman, waar ze momenteel CFO is.

Alfred Liefers (lid)
Alfred Liefers is eigenaar van Machaon en directeur/bestuurder van het Ondernemershuis Deventer. Daar werkt hij voortdurend aan verbinding. Daarnaast is hij programmamanager DEP – Verbindende Kennisstad, voorzitter van Stichting Volkshuis Deventer, bestuurslid Moedige Dialoog Salland en lid Raad van Toezicht Bibliotheek Deventer.

Hermien Wiselius (lid)
Hermien Wiselius is directeur/secretaris Modulaire Gemeenschappelijke Regeling Sociaal Domein Centraal Gelderland. Daarnaast is ze bestuurslid Pensioenfonds Werk en Re-integratie (PWRI), was ze tot 13 januari 2020 raadslid van de gemeente Lochem en is ze zelfstandig adviseur en coach.

Claire Evers (lid)
Claire Evers werkt als Brandmanager / Marketeer Talent & Bedrijven bij Deventer Marketing. Daar combineert ze merkactivatie en brandmanagement voor het Merk Deventer met (strategische) marketingprojecten gericht op de doelgroepen talent en bedrijven. Ook is ze voorzitter van het Young Professionals netwerk DEV&TER Jong en bestuurslid bij de Deventer Cultuur Club.