Wil je ook werken bij Raster? Op deze pagina vind je de openstaande vacatures.

Wil je meer informatie over onze organisatie, over het werken bij Raster? Kijk dan vooral verder op deze site.

Op dit moment hebben wij de volgende vacature:

  • hoofd Financiële Administratie

hoofd Financiële Administratie

Een leefbare samenleving voor en door iedereen. Dat is wat Raster nastreeft. Wij bieden dit vanuit zowel Raster Welzijn als Sam&ko Kinderopvang. Verspreid over ruim 25 locaties kom je ons in heel Deventer tegen. Vanuit ons bedrijfsbureau hebben wij de ambitie om de primaire processen van Raster Welzijn en Sam&ko optimaal te ondersteunen.

Voor ons bedrijfsbureau zijn wij op zoek naar een:

hoofd Financiële Administratie

32 uur per week

Als hoofd Financiële Administratie ben je verantwoordelijk voor het voeren van de gehele financiële administratie van de verschillende onderdelen van Raster (waaronder projecten- en salarisadministratie).

Je zorgt ervoor dat de organisatie inzicht heeft in de financiële positie. Je verzorgt financiële maand- en kwartaalrapportages en zorgt voor het opstellen van de jaarrekening. Je voorziet de directie en het management van relevante rapportages en je analyseert de resultaten. Je zorgt dat de rapportages inzichtelijk en toegankelijk zijn. Je bent aanspreekpunt voor leidinggevenden bij vragen en adviseert over financiële vraagstukken.

Je bent verantwoordelijk voor een juiste, betrouwbare en inzichtelijke administratie. Je voert evaluaties uit met betrekking tot de administratie en voert controle op de juistheid, betrouwbaarheid en volledigheid. Je zorgt voor interne controle en de maandafsluiting.

Binnen de Financiële Administratie stuur je vijf medewerkers aan: vier allround financieel administratief medewerkers en één medewerker salarisadministratie. Jij zorgt ervoor dat de medewerkers binnen de Financiële Administratie goed toegerust zijn voor hun werk en je begeleidt hen hierin. Jij regelt dat de werkzaamheden efficiënt en effectief worden uitgevoerd en verbetert waar nodig processen, in overleg met de manager Bedrijfsvoering.

De Financiële Administratie is onderdeel van het bedrijfsbureau van Raster. Deze bestaat, naast de Financiële Administratie, uit HR, de Facilitaire Dienst & ICT en Communicatie. Hiërarchisch ressorteer je onder de manager Bedrijfsvoering.

Het profiel

Jouw eigenschappen:

Afgeronde HBO-opleiding in de financiële richting (bijv. HEAO/SPD)

  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
  • Ervaring met geautomatiseerde financiële administraties
  • Kennis van en ervaring met AFAS Profit is een grote pré
  • Zo mogelijk: kennis van en ervaring met TimeTell, Flexkids en Aysist
  • Kennis van financieel-administratieve processen
  • Kennis van relevante wet- en regelgeving
  • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd
  • Je bent analytisch ingesteld, oplossingsgericht en toont initiatief

Het aanbod

De functie is ingeschaald volgens de CAO Welzijn en Maatschappelijk Dienstverlening, schaal 9, met een maximum salaris van € 3.910 per maand bij 36 uur per week. De CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening kent in aanvulling hierop een individueel keuzebudget van ruim 18% van het salaris.

We bieden een mooie functie binnen een ondernemende, betrokken Deventer organisatie met goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. De functie wordt in eerste instantie aangegaan voor de duur van een jaar.

Informatie en solliciteren

Heb je interesse? Mail je brief en CV uiterlijk 4 september naar Esther Steenbruggen, HR medewerker via [email protected]. De eerste gesprekken vinden plaats op donderdag 7 september. Vragen over de vacature? Mail je vraag naar Esther. Zij zorgt ervoor dat er contact met je wordt opgenomen om je vragen te beantwoorden.