Wil je ook werken bij Raster? Op deze pagina vind je de openstaande vacatures.

Wil je meer informatie over onze organisatie, over het werken bij Raster? Kijk dan vooral verder op deze site.

Op dit moment hebben wij de volgende vacature:

  • Facilitair manager

Al ruim 25 jaar verzorgt Raster een breed en divers aanbod in welzijnswerk en maatschappelijke kinderopvang (Sam&ko) in Deventer. Met ruim 300 medewerkers en met 25 locaties zijn wij daar waar burgers zijn en sluiten aan bij wat er leeft en speelt, zowel binnen Welzijn als kinderopvang. We zijn actief op deze twee terreinen vanuit de onderliggende visie dat elke burger van Deventer moet kunnen deelnemen. Een leefbare samenleving voor en door iedereen. Het bedrijfsbureau ondersteunt en faciliteert Welzijn en Sam&ko om dit te realiseren.

Voor ons bedrijfsbureau zijn wij op zoek naar een:

 

Facilitair Manager

32 uur per week

Als facilitair manager ben je verantwoordelijk voor de realisatie van dienstverlening van de facilitaire dienst en ICT. Je facilitaire kerntaken zijn huisvesting, veiligheid en inkoop. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud, de schoonmaak en het beheer van onze locaties en zorgt ervoor dat de huisvesting voldoet aan de gestelde eisen. De veiligheid van de medewerkers, kinderen en bezoekers van Raster behoort tot jouw verantwoordelijkheid. Je brengt risico’s in kaart en voorkomt of beperkt deze. Je zorgt voor een efficiënte inkoop in de juiste kwaliteit-prijsverhouding en onderhoudt de contacten met leveranciers. Hierbij zoek je continue naar mogelijkheden om te verbeteren. Jij zorgt ervoor dat de ICT infrastructuur en de applicaties conform onze wensen beschikbaar zijn: je schakelt hiervoor veelvuldig met onze externe leverancier(s).

 

Als ondersteuner van het management neem je initiatief. Je ondersteunt en adviseert gevraagd en ongevraagd. Je signaleert trends en ontwikkelingen op het gebied van huisvesting, inkoop en ICT en vertaalt deze naar de gerichte beleidsadviezen. Je neemt verantwoordelijkheid voor de uitvoering van het organisatiebeleid. Daarnaast bereid je investerings- en huisvestingsbegrotingen voor en bewaak je de realisatie.

 

Als facilitair manager ben je verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de facilitaire dienst. Dat wil zeggen dat jouw werkplan aansluit bij de doelstellingen en het beleid van Raster en dat je deze samen met je medewerkers realiseert en rapporteert over de voortgang.

 

De facilitaire dienst is onderdeel van het bedrijfsbureau van Raster. Deze bestaat, naast de facilitaire dienst, uit HR, de Financiële Administratie en Communicatie. Hiërarchisch ressorteer je onder de manager Bedrijfsvoering. Binnen de facilitaire dienst stuur je twee medewerkers aan: een medewerker facilitair/helpdeskmedewerker en een huishoudelijk medewerker. Daarnaast heb je veelvuldig contact met onze dienstverlener op het gebied van ICT en met onze belangrijkste leveranciers en contractpartners.

 

Het profiel

Wij zijn op zoek naar een resultaatgerichte, pro-actieve collega. Je bent gedreven en creatief in het vinden van oplossingen. Je staat stevig in je schoenen en werkt gestructureerd. Je hebt ervaring op de vakgebieden beheer facilitair en ICT en beschikt over HBO werk- en denkniveau. We vinden het belangrijk dat je ervaring hebt en van aanpakken weet. Mocht je niet voldoen aan de opleidingseis, maar over stevige relevante ervaring beschikken en initiatiefrijk zijn, dan nodigen we je van harte uit om wel te solliciteren.

Het aanbod

Je krijgt de mogelijkheid je functie uit te oefenen in een Deventer organisatie met ambitie en met oog voor de menselijke maat. Wij bieden je goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.

De functie is ingeschaald volgens de CAO Welzijn en Maatschappelijk Dienstverlening, schaal 9 met een maximum salaris van € 3.910 per maand bij 36 uur per week, afhankelijk van leeftijd, opleidingsniveau en ervaring. De functie wordt in eerste instantie aangegaan voor de duur van een jaar. Het uitgangspunt voor deze functie is 28 uur per week. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om aanvullend op je functie een aantal uur per week eveneens als facilitair manager aan een partner organisatie in Deventer gedetacheerd te worden. Hiermee komt het totaal op 32 uur.

Informatie en solliciteren

Heb je interesse? Mail je brief en CV uiterlijk 1 juni naar Esther Steenbruggen, HR medewerker via [email protected] De eerste gesprekken vinden plaats op maandag 11 juni. Vragen over de vacature? Mail je vraag naar Esther. Zij zorgt ervoor dat er contact met je wordt opgenomen om je vragen te beantwoorden.