Wil je ook werken bij Raster? Op deze pagina vind je de openstaande vacatures.

Wil je meer informatie over onze organisatie, over het werken bij Raster? Kijk dan vooral verder op deze site.

Op dit moment zoeken wij:

  • Ambulant Jongerenwerker

Onderdeel van Raster Welzijn is Jongerenwerk. Onze droom is dat er geen jongere meer afglijdt.  Dat jongeren zowel op school als in de wijk alle kansen krijgen om zich te ontwikkelen en zoveel mogelijk beschermende factoren (NJI) in die leefwereld gerealiseerd worden. We streven ernaar het beste Jongerenwerkteam van Nederland te zijn.

Ons team Jongerenwerk is een bruisend, innovatief team van zeventien jongerenwerkers en jongerencoaches, onder leiding van een teammanager. Zij verleiden jongeren op hun geheel eigen wijze actief te worden en mee te doen. Vanuit aansluiting met jongeren wordt steeds gezocht naar het best onderbouwde aanbod om jongeren op te laten groeien tot stevige volwassenen. Het team is per direct op zoek naar een

Ambulant jongerenwerker

De ambulant jongerenwerker richt zich op tieners van 10 tot 14 jaar. Je bent deels actief op straat en deels werk je accommodatiegebonden. De ambulant jongerenwerker ontmoet tieners op straat, maakt contact en leidt ze toe naar de accommodatie. Hier werk je vanuit onze Talenthouse methode. Deze methode behelst talentontwikkeling, participatie en activering. Je aandachtsgebied hierbij is muziek/dans en film. Je werkt in het team van kinder- en jongerenwerkers en jongerencoaches, samen met hen bepaal je het aanbod.

Het aandachtsgebied van van de ambulant jongerenwerker is een complexe wijk. Hiervoor is het van belang dat je stevig in je schoenen staat en een aanpakker bent. Je hebt de vaardigheid om aansluiting te vinden in de buurt, bij de doelgroep en ouders en in het netwerk. Vervolgens stimuleer je de jongeren om hun talent te ontwikkelen op het gebied van sport, dans en muziek. Om deze functie succesvol in te kunnen vullen beschik je over een MBO+/HBO werk- en denkniveau en agogische skills. Je bent zowel teamplayer als in staat om zelfstandig je eigen (net)werk te ontwikkelen. Het aantal uren per week is  afhankelijk van je mogelijkheden en ambities en overleggen we samen. 

Wat bieden wij? De vacature is in eerste instantie voor de duur van een jaar. Het vervolg is afhankelijk van externe financiering en persoonlijk functioneren. De functie is ingeschaald in schaal 8 van de CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening. Het minimumsalaris in deze schaal is € 2.430 en het maximumsalaris van deze schaal is € 3.460 bij een fulltime dienstverband van 36 uur. De CAO Welzijn kent een Individueel keuze budget en een loopbbaanbudget gericht op individueel maatwerk en ontwikkeling.

Informatie en solliciteren Wil je solliciteren? Presenteer je op een manier die aansluit bij je talenten. Mail je sollicitatie naar Esther Steenbruggen, HR-medewerker, via [email protected]

 

Vragen over de vacature? Neem contact op met Menno Heukels, telefoonnummer 0570-857288.