Wil je ook werken bij Raster?

Op dit moment hebben wij de volgende vacature.

Bij Sam&ko zijn er ook meerdere vacatures, kijk op de website voor meer informatie hierover.

Kinderwerker (32 uur per week)

Onze droom is dat er geen kind uit beeld raakt. Dat kinderen zowel op school als in de wijk alle kansen krijgen om zich te ontwikkelen en zoveel mogelijk beschermende factoren (NJI) in die leefwereld gerealiseerd worden. We streven ernaar het beste Kinder- en Jongerenwerkteam van Nederland te zijn. Medewerkers van Raster werken voor sterkere buurten en werken daarin samen met inwoners en andere organisaties.

Ons team Kinderwerk is een bruisend, innovatief team van kinderwerkers. Zij leggen contact met kinderen en stimuleren ze op hun geheel eigen wijze actief te worden en mee te doen. Vanuit aansluiting met kinderen en hun omgeving wordt steeds gezocht naar het best onderbouwde aanbod om ze op te laten groeien tot burgers die actief zijn, meedoen en zichzelf kunnen redden.

Raster is in verband met zwangerschapsvervanging op zoek naar een

 

Kinderwerker voor 32 uur per week per 15 december a.s.

 

Ben je creatief, heb je het lef om juist van de gebaande paden af te wijken, ben je optimistisch en integer en houd je ervan om verbindend te werken? Kom dan ons team versterken!

De functie

Als kinderwerker ondersteun je kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Je maakt contact met kinderen, hun ouders, leerkrachten en buurtbewoners. Je signaleert de wensen, behoeften, tekorten en vooral de kansen om de kinderen en hun netwerk te versterken.

Je bent in staat om een analyse en plan van aanpak te maken en deze met collega’s en eventuele netwerkpartners met resultaat uit te voeren. Je levert zo een bijdrage aan het vergroten van de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van kinderen in de wijk, door de kinderen en volwassenen in de buurt en op school te ondersteunen en activiteiten aan te bieden.

Je werkt in een team van kinder- en jongerenwerkers en jongerencoaches en samen met hen voer je het afgesproken aanbod uit in een wijk.

Wat vragen wij?

Je staat stevig in je schoenen en bent een aanpakker. Je vindt makkelijk aansluiting in de buurt, bij de doelgroep, hun ouders en in het netwerk. Je bent in staat kinderen te stimuleren om hun talent breed te ontwikkelen. Je bent zowel teamplayer als in staat om zelfstandig je eigen (net)werk te ontwikkelen. Om deze functie succesvol te kunnen vervullen, heb je een relevante MBO opleiding (niveau 3 of 4), bijvoorbeeld Sociaal Cultureel Werk, afgerond en heb je kennis van en inzicht in de doelgroep.

Ons aanbod

De vacature is tijdelijk voor de duur van 8 maanden. De functie is ingeschaald volgens de cao Sociaal Werk, schaal 6, met een maximum salaris van € 3.176,- per maand bij 36 uur per week. De cao Sociaal Werk kent in aanvulling hierop een individueel keuzebudget van 19% van het salaris en een loopbaanbudget.

Informatie en solliciteren

Ben jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan vóór 25 november a.s. Mail je motivatie en CV naar Andalucy Broekman, HR-medewerker, via [email protected]. De gesprekken vinden plaats op 5 december a.s. Vragen over de vacature? Neem contact op met Cees Verdonk, teammanager welzijn via 06-15301296.